Tarieven

De rekening

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld dat kan verschillen per tandartsenpraktijk.

Betalen en Netpoint

In onze praktijk zorgen wij liever voor u dan dat we veel tijd besteden aan onze financiële administratie. Daarom dragen wij het versturen en innen van de nota’s over aan netpoint. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt zorgaanbieders zoals tandartsen, orthodontisten.

Wat betekent dit voor u?

De nota van onze behandeling of verrichting ontvangt u van Netpoint. In sommige gevallen wordt een nota eerst ingediend bij uw zorgverzekeraar. U ontvangt dan alleen een (rest)nota voor de kosten die niet door uw zorgverzekeraar worden vergoed.

Digitale facturatie via op tijd betalen

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Netpoint hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Netpoint.

Vragen over uw nota?

Voor bijzondere vragen kunt u Netpoint Factoring B.V. bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:30 tot 12:00 uur en van 13:30 tot 16:30 uur via 0900 687 64 68. (€ 0,35 per minuut). Op www.uwdeclaraties.nl kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week kosteloos reageren op een declaratie die u van Netpoint Factoring B.V. in opdracht van uw zorgverlener hebt ontvangen.

Groep / Code Kosten M/T* Prestaties / omschrijvingen Tarief 2016 Juli 2015 Jan 2015