Tandheelkunde - onze behandelingen

Alles onder één dak.

Zoekt u een tandarts waar u voor alle behandelingen terecht kunt? We streven ernaar zoveel mogelijk tandheelkundige specialisten onder één dak binnen de praktijk te brengen zodat verwijzen naar andere collega’s niet nodig zal zijn. Onze vakbekwame team bestaande uit reguliere behandelingen, mondhygiënisten, kunstgebitten en orthodontie. 

Toegankelijk

Onze praktijk is rolstoelvriendelijk ingericht en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Angst voor de tandarts

Vind je het moeilijk en beangstigend om naar de tandarts te gaan? Dan geeft dat helemaal niets, je bent namelijk niet de enige. Ruim 800.000 mensen hebben hier last van. Angst voor de tandarts wordt vaak veroorzaakt door vervelende ervaringen in het verleden en een gevoel van onmacht. Daarom is het bij Dental Center van belang om hier wat aan te doen. Om je goed te kunnen behandelen is het daarom belangrijk om een duidelijk stappenplan af te spreken met de patiënt. Allereerst is de communicatie essentieel. Door goed te praten en te communiceren wordt je gelijk al wat meer gerustgesteld en begrepen. Daarom wordt er ook een persoonlijk en doelgericht behandelplan opgesteld. Zo kun je ook van tevoren een stopsignaal afspreken. De tandarts zal dan direct stoppen met zijn bezigheden en je de ruimte geven om weer even tot rust te komen. Ben je met dit idee nog niet volledig gerustgesteld, dan kun je er ook voor kiezen om een plaatselijke verdoving te nemen. Het is zelfs mogelijk om een voorverdoving te nemen. De voorverdoving is een spray of zalfje die er weer voor zorgt dat je de verdoving zelf ook niet voelt, mocht je angst hebben voor prikken. 

We gaan ervan uit dat goede uitleg en tijd die je aan een patiënt besteed zeer belangrijk voor klanten is. 

We verzekeren u van goede tandheelkundige zorg, persoonlijke aandacht, moderne apparatuur en nieuwste behandeltechnieken. U kunt bij ons terecht voor hoogwaardige en betrouwbare behandelingen.

Uw spoed tandarts

Bij spoed kunt u altijd bij ons terecht. Er is niets zo vervelend als u kiespijn, afgebroken kies, verloren prothese of een andere tandheelkundige spoedklacht hebt. Onze specialisten staan voor u klaar met hulp bij spoedgevallen. Wij houden in onze agenda iedere dag ruimte vrij om spoedeisende behandelingen te kunnen uitvoeren. Als u ons vandaag belt kunt u wellicht direct langskomen of anders de volgende dag.

U kunt ons bereiken op telefoonnummer 020 – 613 42 52. Bij spoed zijn wij te bereiken op 06 – 10870018.