Preventieve controle

1x per halfjaar naar de tandarts

Voor het behouden van een goed en gezond gebit raden wij iedereen aan om minimaal 1x per halfjaar een afspraak te maken bij de tandarts voor een zogenoemde preventieve controle. Door uit voorzorg naar de tandarts te gaan kunnen eventuele gebitsproblemen in een vroeg stadium vaak eenvoudig worden behandeld. Zo wordt tijdens de preventieve controle uw gebit deskundig gescand op gezond tandvlees, structuren van tanden, gaatjes en gebitsslijtage.

Voorkomen is beter dan genezen

Binnen de preventieve tandheelkundige behandelingen doen onze tandartsen er alles aan om grote problemen aan uw gebit in de toekomst te voorkomen. Zo kan de tandarts desgewenst fluoride toepassen, gaatjes vullen of uit voorzorg voor komende gaatjes bepaalde tanden of kiezen sealen. Mocht blijken dat er een uitgebreidere gebitsreiniging gewenst is dan kunt u, uiteraard altijd in overleg met u, een doorverwijzing krijgen naar onze eigen mondhygiënist.

Zorg voor uw gebit

De tandarts en mondhygiënist van Dental Center in Amsterdam doen er alles aan om uw gebit stralend en gezond te houden. Voor het maken van een nieuwe afspraak of bij vragen over uw gebit kunt u het reactieformulier invullen of ons telefonisch bereiken via 020 – 613 42 52.